Om oss

Restaurang Farang bjuder på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. På Restaurang Farang tillreder vi rätter med autentiska asiatiska smaker som skapas av noggrant utvalda fräscha råvaror, moderna matlagningstekniker och hantverk utan genvägar. Vi serverar maten i enlighet med det sydostasiatiska tankesättet. Share food, delade rätter, gör måltiden till en social upplevelse där bordssällskapet delar maten och njuter av samvaron. God mat, stämningsfull atmosfär och en avkopplande helhetsupplevelse är vår filosofi. 

Restaurang Farang ligger på bottenvåningen i gamla Stockholms Elektricitetsverks fabrikssal på Tulegatan 7, Norrmalm och lämpar sig för såväl affärsluncher som middagar och after work eller mingel i baren. I denna tidigare industrihall har vi bevarat en del av den unika miljön som tillsammans med den rustika interiören bidrar till en minnesvärd upplevelse. Det öppna köket i Farang’s huvudmatsal suddar ut gränserna mellan matsal och kök och ger gästerna möjlighet att från första parkett följa kökets hektiska och fantastiska dynamik när maten förbereds. 

Vår mat framhäver i första hand harmonin som skapas mellan kombinationen av heta, syrliga, salta och söta smaker. Aromatiska buljonger, fräscha sallader och curry är en elementär del av rätterna. Vi har några signaturrätter som är oerhört populära och alltid kommer finnas på menyn. Vår friterade soft shell krabba med grön mangosallad och mynta samt den krispiga grisen i palmsockerkaramell är två av dem.   

Självfallet vill vi även erbjuda något trevligt i glasen till middagen. När vi väljer viner till Farang utgår vi mestadels från maten som vi serverar. Våra rätter har en stor smakvariation och behöver drycker som klarar av att matcha de asiatiska tonerna. Vi har ett brett urval av vita viner gjorda på aromatiska druvor samt röda viner med mycket frukt och mjuka tanniner som passar bra till maten. Vi har även ett flertal asiatiska ölsorter att välja mellan. Dessutom kan vi erbjuda högkvalitativa teer som passar utomordentligt bra till den sydostasiatiska smakbilden. 

Vår mysiga bar är det första som möter en på Farang. Här vill vi vara den perfekta värden oavsett om ni önskar sitta och småprata över en flaska vin efter jobbet, ta en drink före maten eller göra det till en hel utekväll med gänget. Vår gedigna cocktaillista guidar er bland nya och gamla kreationer, som även innehåller alkoholfria cocktails. Vi anser att varje cocktail har sin egen personlighet och vi spenderar många lustfyllda timmar med att fullända idéer och kombinera smaker. Våra innovativa bartenders har en verklig passion för hantverket att skaka cocktails och blanda smaker. 

Genom att kombinera den unika mat- och dryckesupplevelsen med en varm och personlig service vill vi bjuda på oförglömliga, inspirerande och avkopplande möten, människor och mat emellan. 


Farang erbjuder även catering både till företag samt privatpersoner.
Kontakta oss gärna för att få veta mer catering@farang.se 


Välkomna!
Restaurang Farang 
www.farang.se

Kontakt (ordinarie tider för presentkort ärenden) 

E-post:
 Ordinarie Måndag-Fredag 9.30-17.00. 

- info@farang.se

Telefon: Ordinare Måndag-Fredag 9.30-17.00. 

- +46 8 673 74 00

Adress:

Postadress:
c/o Restaurang Farang, Tulegatan 11
11353 Stockholm
Sverige

Besöksadress: 
Tulegatan 7 
11353 Stockholm 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.