Hur handlar jag?

 1. Välj valör på presentkortet och klicka på "Köp" alternativt "Lägg i kundkorgen". Produkten placeras automatiskt i din kundkorg.
 2. I kundkorgen ser du beloppet du har handlat för. Vill du se dina produkter, ta bort eller ändra antal så klickar du på symbolen med kundkorgen för att komma till kassa.
 3. I kassan loggar du in eller registrerar dig som kund (om du inte handlat tidigare). Det är viktigt att du anger rätt e-postadress då orderbekräftelsen med ditt ordernummer skickas till den adress du anger. 
 4. Du kontrollerar din order och väljer hur du vill betala.  
 5. Finns det en aktuell rabattkod, klickar du och fyller i koden i rutan Använd rabattkod för att den ska aktiveras för ditt köp. Notera att koden behöver användas i det här steget och rabatt bli synlig för att vara giltigt och gälla för ditt köp.   
 6. Välj om du önskar ha presentkortet postat till dig eller till annan adress. Alternativt att hämta kortet hos oss på restaurangen.
 7. Du godkänner våra köpvillkor och går vidare genom att klicka på "Slutför köp".
 8. Din order skickas till oss samtidigt som du får en bekräftelse med e-post. Kontakta oss om du ej mottagit din orderbekräftelse inom 1 dygn.
 9. Dina varor levereras vanligtvis inom 5 arbetsdagar (vår ambition är att posta presentkortet samma dag eller följande dag som betalning erhållits). 
  Med reservation för längre behandlings- och leveranstid i samband med helger och när restaurangen har andra öppettider än de ordinarie.  

Vänligen observera att presentkort på Restaurang Farang Stockholm är giltiga i 12 månader från det datum de har utfärdats. Vi har tyvärr ingen möjlighet att förlänga våra presentkort.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi hoppas du blir nöjd med din beställning!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.