Köpvillkor

Villkoren här nedan gäller när du handlar på webbplatsen farang.starweb.se. 

Vi kan när som helst ändra dessa villkor, men de ändringar som du godkände vid tiden för ditt köp gäller alltid det köpet. Alla ändringar kommer att framgå av senast publicerad version av villkoren på webbplatsen. Ändringar träder ikraft från det att du har accepterat villkoren, det vill säga i samband med att du genomför ett nytt köp. 

För att kunna genomföra ett köp via webbplatsen måste du acceptera villkoren.

Efter mottagen beställning skickar vi så snart som möjligt en orderbekräftelse till dig via e-post som bekräftar beställningen. Avtal om köp ingås först när du har fått orderbekräftelsen per e-post. Har du inte fått orderbekräftelse inom 1 dygn så hör av dig till Farang. Med reservation för att det kan ta längre tid i samband med helgdagar och när restaurangen har avvikande öppettider. 

Farang ansvarar inte för utebliven eller felaktig leverans till följd av att otillräckliga uppgifter angivits vid beställningen.

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat. Totalpris för beställningen visas innan du slutför beställningen och i orderbekräftelsen.

Du kan betala för ditt köp genom de betalningsalternativ och enligt de separata betalningsvillkor som anges på webbplatsen. Kortbetalning sker via Dibs. 


Presentkort på Restaurang Farang Stockholm är giltiga i 12 månader från det datum de har utfärdats. Aktuellt saldo och giltighetsdatum kan kontrolleras genom att scanna QR koden på kortet, ringa den automatiska saldokontrollen +46 (0) 8 525 007 74 eller genom att gå in på www.farang.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att förlänga våra presentkort.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.